Loading

OVER MAGIXX PRODUCTIONS

NU KOMT DE AAP UIT DE MAUW...

Goedendag, welkom op de website van Magixx Productions, wij zijn een snel groeiend, mee denkend en efficient bedrijf. 

Eerst misschien een stukje geschiedenis voor dat ik uitleg wie en wat Magixx nou precies is.

Magixx Productions hete voorheen Magixx Light and Sound Service. Vanaf 2016 zijn wij al druk bezig met het investeren en leveren van licht en geluid. Door het virus wat het land en de licht en geluid sector goed op zijn kop heeft gezet zijn wij ook overboord gegaan. Toch moeten we door. Na lange twijfels en stress hebben we een besluit kunnen nemen om Magixx niet alleen te laten focussen op licht en geluid maar ook op websites, 3D printen en product presentatie. Dit is een grote stap voor ons geweest, maar heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat we sterker de crisis uit zijn gekomen.

Nu bestaat het idee Magixx al vanaf 2016 en hebben we al mooie opdrachten gemaakt voor tevreden klanten, toch willen we blijven groeien en iedereen die interessen heeft in onze service en diensten deze kunnen aanbieden. 

Wat zijn onze plannen voor in de toekomst?

Naast het blijven verbeteren van onze persoonlijke skills willen wij de komende jaren meer gaan investeren in apparatuur met betrekking tot product presentatie. Wij zijn er van overtuigd dat een goede product of dienst goed gezien of gehoord moet worden door de juiste doelgroepen.

Waarom is Magixx Productions een efficiënt bedrijf?

Wij vinden het heel belangrijk om tijd nuttig te besteden. Hoe makkelijker je handelingen voor jezelf maakt hoe meer tijd en energie je bespaart. Hierdoor bieden wij ook totaal pakketten aan. Wij regelen voor u uw logo, website, promotie video, prototypes en zelf kunnen wij een werknemers feest voor uw bedrijf organiseren. Dit allemaal onder 1 naam: Magixx Productions. 

Wat maakt Magixx Productions anders dan andere bedrijven?

Wij zijn een jong en snel groeiend bedrijf met veel onderlinge connecties met bedrijven uit diverse branches. Wij leveren alleen maatwerk en perfectie. 

Shopping Basket