Magixx_logo_zwart

Over ons

MagixxProductions is heel interresand alleen nog niet zo interresand dat ik nu al meteen direct een mooie tekst over het bedrijf kan verzinnen. Een goed verhaal over het ontstaan, de missie en vieze van het bedrijf zou mooi zijn. Lees jij nu dit en denk je dat je een beter verhaaltje hier neer kan zetten. Aarzel niet en laat ja handen over die toetsen van je toetsenbord schieten als een pakket en mail mij de tekst naar info@magixx.nl of doe niet lastig en help me met de tekst. dankjewel <3

3D Printen

Wilt u ook uw digitaal 3D bestand omzetten in iets tastbaars of heeft u een idee maar u weet niet hoe u dit kunt uitwerken?

Hier mee en met nog vele andere ideeën kunnen wij u verder helpen. Wij kunnen zowel digitaal 3D teken als 3D printen onder het zelfde dak voor u.

Neem onderaan deze pagina contact met ons op of vul hieronder uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogenlijk terug om uw vragen te beantwoorden.

3D Scannen

Gewoon als cadeautje of om proffecineel te gebruiken. Bij ons is niks te gek. Laat uzelf, een ander of een object door ons 3D scannen. Wij kunnen op locatie uw object tot een digitaal 3D document omzetten. 

Het is ook mogenlijk om uw scan bij ons te laten 3D printen zodat u eventueel uzelf in het klein heeft.

Websites op maat

Meerder klanten waren u al voor waar voor wij een op maat gemaakte website voor hebben gemaakt. Wij zorgen er voor dat u zelf de nodige zaken op uw website kunt regelen en de rest regelen wij voor u achter de schermen.

macbook-pro_mocup_siddharthimports
macbook-pro_mocup_festyboys
macbook-pro_mocup_DnBradio

Contact

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

© MagixxProductions 2020-2022